Om korrekturlæsning hos Studiekorrektur

Hos Studiekorrektur er det muligt at få læst korrektur på din opgave, det være sig bachelorprojekt, speciale, afhandling, SRP-opgave blandt andet. Vi har her professionelle korrekturlæsere tilknyttet. De har hver især været igennem omfattende tests, ligesom de alle har uddannelsesmæssig baggrund inden for sprog og kommunikation, mens de også alle trækker på erfaring som korrekturlæser.

Vi tilbyder korrekturlæsning på både dansk og engelsk. Vi arbejder med integritet og med fortrolighed. Alle vores korrekturlæsere har underskrevet fortrolighedserklæring.

Ydelser

Vi tilbyder to kerneydelser: Standardkorrektur og Premiumkorrektur. Med Standardkorrektur får opgaven en korrekturlæsning, hvor der fokuseres på grammatik, herunder retstavning, stave- og slåfejl. Med Premiumkorrektur korrekturlæses opgaven foruden det grammatiske fokus også med let fokus på det sproglige. Her vil der blive ydet små sproglige optimeringer på ord- og sætningsniveau.

Da vores korrekturlæsere tager koncentreret udgangspunkt i det sproglige, kan vi tilrette enhver opgave. Vi afholder os fra at gå ind i det faglige felt.

Priser

Vi henvender os til studerende, hvorfor vi har særdeles favorable priser. Du betaler per korrekturlæst side. Standardkorrektur koster 29,95 DKK per normalside, mens Premiumkorrektur koster 34,95 DKK per normalside. Således vil eksempelvis Premiumkorrektur af en opgave på 30 normalsider koste 1.048,50 DKK.

Leveringstid

Vi skelner mellem opgaver på under og over 20 normalsider. Hvis din opgave er under 20 normalsider, er leveringstiden 48 hverdagstimer (2 hverdage). Hvis din opgave er over 20 normalsider, lyder leveringstiden på 72 hverdagstimer (3 hverdage).

Du har altid muligheden for at forkorte leveringstiden ved at tilkøbe ekspreslevering, mod ekstra betaling på 50%. Da vil en opgave på under 20 normalsider have 24 hverdagstimer i leveringstid (1 hverdag), mens en opgave på over 20 normalsider har 48 hverdagstimer i leveringstid (2 hverdage).

Ved endt korrekturlæsning modtager du to dokumenter. Et dokument, hvor alle rettelser er synlige, og et dokument, hvor de allerede er implementeret i dokumentet, hvor korrekturlæserens kommentarer alene står frem.

Du kan læse mere om os her.