Om korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Hos Erhvervskorrektur tilbyder vi korrekturlæsning og gennemskrivning af tekster til eksempelvis rapporter, brochurer og flyers på både dansk og engelsk. Vi har professionelle korrekturlæsere tilknyttet – alle har uddannelsesmæssig baggrund inden for sprog og kommunikation, mens de også trækker på erfaring som korrekturlæser.

Vi værner meget om kvaliteten af arbejdet, hvorfor alle vores korrekturlæsere har været igennem en omfattende test. Da fortrolighed og integritet er en stor del af vores arbejde, har alle vores korrekturlæsere underskrevet fortrolighedserklæring.

Ydelser

Vi har tre kerneydelser hos Erhvervskorrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning. Med Basiskorrektur får du korrektur på det grammatiske plan, herunder tegnsætning stave- og tastefejl. Udvidet korrektur rummer foruden det grammatiske fokus også lette sproglige tilretninger. Her kan korrekturlæseren omformulere sætninger, der fremstår kringlede, og ændre ord, der står misvisende frem. Med gennemskrivning redigeres teksten. Den gennemskrives og optimeres på det sproglige plan med fokus på at hæve det overordnede sproglige niveau.

Priser

Du betaler per korrekturlæst side. Basiskorrektur koster 59,95 DKK. På Udvidet korrektur er prisen 74,95 DKK per side, mens Gennemskrivning koster 99,95 DKK per korrekturlæst side. Alle vores priser er ekskl. moms.

Leveringstid

Korrekturlæsning på op til 20 normalsider har en leveringstid på 48 hverdagstimer (2 hverdage), mens der fra 20 sider og opefter er en leveringstid på 72 hverdagstimer (3 hverdage).

I begge tilfælde er det naturligvis muligt at tilkøbe ekspreslevering mod 50% i gebyr. Da vil leveringstiden for førstnævnte lyde på 24 hverdagstimer og i sidstnævnte tilfælde være 48 hverdagstimer.

Du vil efter endt korrekturlæsning modtage et dokument, hvor du kan se alle rettelserne, som korrekturlæseren har foretaget sig. Du kan, hvis der er tale om et Word-dokument, godkende og derved implementere alle rettelserne automatisk.

Du kan besøge vores hjemmeside her.